Після чергового етапу звільнення українських полонених, які знаходились на тимчасово непідконтрольній території Луганської та Донецької областей, у президента України пообіцяли звільнити і тих, хто знаходиться в російському полоні на території тимчасово окупованого Криму.

“Протягом останніх кількох днів звучали питання щодо звільнення політичних бранців, що перебувають на території окупованого Криму та РФ. Можемо впевнено заявити, що робота зі звільнення триває – сьогодні відбувся перший етап, анонсований Президентом України, на черзі наступні кроки. Кримські полонені будуть включені до наступного етапу звільнення. Жоден громадянин України, кримський татарин чи українець, не забутий. Боротьба за кожного нашого громадянина продовжується”, - повідомляєть у зверненні на офіційному сайті Представництва президента України в Автономній республіці Крим.

Обмін полоненими,фото - Інформатор
Обмін полоненими,фото - Інформатор

Нагадуємо, що сьогодні з російського полону додому повернулись 76 українських військовослужбовців та цивільних. Обмін полоненими відбувся у місті Горлівка.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилися важливі деталі стосовно обміну полоненими між Україною і Росією.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.