У 2019 році новообраний склад Верховної Ради відзначився яскравими бійками в стінах парламенту.

Депутати продовжують гамселити один одного в кращих традиціях своїх попередників. Замість цивілізованих аргументів слуги народу обирають кулаки.

Найефектніші бійки 2019:

Микола Тищенко та Микола Скорик

Перша бійка у Верховній Раді 9-го скликання сталась між "Слугою народу" Миколою Тищенком і Миколою Скориком з "ОПЗЖ". Останній висловив невдоволення відмовою у створенні тимчасової слідчої комісії з розслідування заворушень, які відбулися 2 травня 2014 року в Одесі. Під час промови Микола Скорик штовхнув "Слугу народу", який не захотів пропускати його. Під час штовханини Микола Тищенко навіть відірвав опоненту гудзик.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Максим Бужанський і Гео Лерос

5 грудня у Верховній Раді посварилися два депутата від "Слуги народу": Гео Лерос і Максим Бужанський. Бійка не потрапила в об'єктиви камер, адже противники сховались за колоною в секторі "Європейської солідарності".

Пізніше стало відомо, що Максим Бужанський заступився за честь іншої "слуги" - Ірини Верещук. За даними джерел, Гео Лерос образив її матом в чаті фракції. Гео Лерос підтвердив факт бійки з Максимом Бужанским, але заперечує свою провину.

Богданець Андрій, Ігор Мірошниченко та Едуард Леонов

11 грудня Андрій Якобчук опублікував на своєму "Фейсбуці" відеозапис бійки на засіданні земельного комітету.

"Такого махача Верховна Рада давно не бачила", - написав він.

Представник "Слуги народу" Богданець Андрій посварився з депутатами з фракції "Свобода". Зокрема, Ігор Мірошниченко та Едуардом Леоновим. Ймовірно, почубились через законопроект про зняття мораторію на сільськогосподарські землі в Україні. Андрія Богданця відвезли в лікарню з підозрою на струс мозку.

Ілля Ківа та Андрій Мотовиловець

19 грудня депутат від "ОПЗЖ" Ілля Ківа атакував Андрія Мотовиловцевв зі "Слуги народу". Бійка сталася на засіданні аграрного комітету, під час вивчення поправок до скандального законопроекту. Але причиною став не закон. Голова комітету Микола Сольський поставив на голосування пропозицію обрати час до якого триватиме обговорення. Що і викликало гострі суперечки серед депутатів.

Ківу і Мотовиловца ледве вдалося заспокоїти. Намагаючись розборонити забіяк, своє отримав і Нестор Шуфрич.

Сергій Алексєєв і Руслан Богдан

Ця бійка сталася не в Раді, а в ресторані на Дніпровському узвозі в Києві. Але викликала не менший фурор, ніж бійки в парламенті. 2 вересня побились нардепи 8-го скликання з фракції "Батьківщина" Руслан Богдан і депутат 9-го скликання з фракції "Європейська солідарність" Сергієм Алексєєвим.

Як стало відомо ЗМІ, Сергій Алексєєв звернувся в лікарню з переломом ребра, численними забоями голови та тулуба.

Нагадаємо, Зеленський терміново приїхав до Івано-Франківської області: що повинен вирішити "слуга народу".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський знову хоче переписати Конституцію України: що відомо про новому законі президента.

Також портал Знай.uа писав, Зеленський поклав подарунок під ялинку 9-річній дівчинці: "Спасибі, що прочитали мого листа".