Прем'єр-міністра Олексія Гончарука звинуватили в тому, що він шкодить Україні. Про помилки Кабміну розповів редактор видання "БизнесЦензор".

На його думку, глава уряду спочатку неправильно доповідає українцям про поточну ситуацію.

"Інформаційна діяльність Олексія Гончарука – чисте шкідництво", - заявив аналітик.

Він звернув увагу, що прес-служба Кабміну часто помиляється у публікаціях. Наприклад, плутає мільярди і мільйони. А часом і зовсім видаляє свої матеріали. У той же час прем'єр-міністр підливає масла у вогонь.

Олексій Гончарук, фото: kmu.gov.ua
Олексій Гончарук, фото: kmu.gov.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Гончарук розповідає, що все добре, коли все не дуже добре. Благо, стрічки не ріже, як Гройсман. Це був би останній симптом", - зазначив Сергій Головньов.

Журналіст стверджує, що Гончарук в своїх публічних виступах зобов'язаний розповідати громадянам про своє бачення ситуації, а також подальші плани. Також він повинен займатися інформуванням про досягнуті результати, однак він спотворює загальну картину в Україні.

"Якщо слухати Гончарука, то надої зростають, а відсоток жирів зростає. Виглядає це так. Насправді, в кінці 2019 року уряд і Нацбанк, то за відсутності комунікації, то з-за загальної некомпетентності, заклали бомбу для рецесії в 2020 році", - повідомляє він.

Нагадаємо, тарифні гонки "міцних" господарників і Гончарука.

Як повідомляв Знай. ua, з нового року в містах будуть платити за комуналку менше.

Також Знай. ua писав, що Кабмін відкрив полювання на Фопів.