Відома українська журналістка Яніна Соколова на своїй Facebook-сторінці рознесла президента Зеленського за його новорічне привітання українцям, яке традиційно транслювали за кілька хвилин до півночі, коли настав Новий рік. Почала вона з того, що розповіла гаранту, як закінчити війну: "Війну з Росією, Володимире Зеленський можна закінчити двома способами: виграти або програти". Соколову обурили слова президента про те, що "ми всі за мир". За її словами, це "неприкритий суїцид".

"КВН ніколи не обіграє КДБ. Я зараз суто про рівні стратегії. Чи Ви думаєте, що Вам вдасться задобрити, а потім хоп і перехитрити сусіда? Ну... Путін не Юзик", - пише журналістка. Також вона висловилася щодо слів Зеленського про те "яка різниця". Соколова нагадала президенту, що "різниця велика". За її словами, в цьому вся сіль, і коли Зеленський це зрозуміє, то все буде добре. Також Яніна запропонувала главі держави перейменувати вулицю Банкова у вулицю Бандери, де знаходиться його офіс.

Пост Яніни Соколової, скріншоти

Нагадаємо, телеведуча Яніна Соколова урвала перемогу на благодійному конкурсі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Соколова виявила щось дивне у справі Шеремета, журналістка зробила різку заяву.

Також портал "Знай.ua" писав, що Соколова зізналася, на що її "розвів" Зеленський.