Як відомо, промова президента України Володимира Зеленського у Новорічну ніч викликала досить неодиночні відгуки серед українців та розбила їх практично на два табори. Одні, засумнівалися у політиці лідера держави, інші ж ще міцніше впевнилися, що Зеленський хороший глава, пише "Хвиля"

Як відзначається, новорічне звернення президента до українців мала два важливих аспекти:

"По-перше, ті, хто ненавиділи Зе і далі його ненавидять. Ті, хто люблять, далі захоплено волають. Так, країна принципово не змінилася і при такій системі організації не зміниться. В цьому плані будь-який виступ будь-якого президента України безглуздо. По-друге, було б неправильним говорити, що привітання Зеленського не мала здорового зерна. Для ілюстрації ключової тези Володимира Зеленського є простий і дуже переконливий приклад – Польща".

Володимир Зеленський, фото: Уніан
Володимир Зеленський, фото: Уніан

Відтак, як повідомляється, мова йде про українських заробітчан та водночас фанатів Бандери та Леніна:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У Польщі фанати Сталіна і Бандери однаково ефективно працюють… Поляки раптом усвідомили, що автобани для могутності держави означають більше, ніж 250 дискусій про колишню велич. В Україні ж щиро вважають, що за допомогою 250 дискусій можна затягнути інвестиції і створити базу для процвітання країни. Але всі факти вперто вказують, що цей когнтівний мотлох не працює.

Бо фанати Леніна і Бандери їдуть до Польщі - адже в Україні їм не створюють робочі місця. Вони їдуть часто знаючи, що в Польщі не люблять ні Бандеру, ні Леніна. Адже в Україні нездатні нічого, крім регулярного витягування замшілих портретів вождів минулих історичних епох, що викликають вуду- ефект, які штовхають людей з низькими зарплатами і поганою освітою з піною у рота доводити, що Бандера краще Леніна і навпаки".

Володимир Зеленський, фото: Уніан
Володимир Зеленський, фото: Уніан

Також, як підсумовується, що така промова Зеленського вже наробила чимало лиха:

"Безсистемний і наївний меседж Володимир Зеленського може стати першим кроком у бік вектора, який штовхне нас геть від могили, в яку ми наполегливо залазимо всю нашу нещасливу історію. В кінцевому підсумку функція історії в тому, щоб вчити нас не повторювати своїх та чужих помилок, але заперечуємо цю функцію".

Нагадаємо, що новорічну промову Зеленського знайшли в шкільній програмі: "Переписали так переписали!"

Як повідомляв портал Знай.uа, новорічне відеозвернення Володимира Зеленського викликало бурхливу реакцію в соцмережах.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський з Путіним вирішили долю Донбасу одним дзвінком.