Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет розповів, яку отримує заробітну плату. За його словами він заробляє 15 тисяч гривень. Окрім цього, Дубілет відмовився від премій та надбавок.

Про це він розповів в інтерв'ю для ютуб-каналу FranchTV.

"15 тисяч гривень. Плюс там надбавки й премії до 30 і 40 тис. грн можуть доходити, але я попросив мені поставити нульові", - заявив міністр Кабміну.

Дубілет, фото - Информатор Tech
Дубілет, фото - Информатор Tech

"Насправді є велика проблема із зарплатами. Є багато міністрів і заступників міністрів, яким потрібно ставити зарплати набагато більші. Вони прийшли з приватного бізнесу, вони звикли до високих зарплат, вони прийшли туди не красти, і виходить, що їм треба за щось жити", – сказав Дубілет.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Дмитро Дубілет був IT-директором ПриватБанку та співзасновником мобільного банку monobank. Він розповів, що у нього є власна фінансова подушка, якої йому вистачить на кілька років життя. Дубілет також додав, що тема зарплат непроста й зараз обговорюється всередині Кабміну, як пояснити суспільству, що необхідно підіймати зарплати топ чиновникам.

Нагадуємо, що Богдана забув? Зеленського під Новий рік засікли на улюбленому курорті українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив сподівання, що обов’язкове ведення трудових книжок в Україні скасують до березня 2020-го.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.