Відомий український бізнесмен, політолог і журналіст Андрій Пальчевський в ефірі програми "Чому так?" заявив, що потрібно міняти головний закон України – Конституцію. Річ у тому, що в ній не було передбачено, що президентська партія виграє вибори разом з президентом і отримає монобільшість. "Я не про Зеленського, я взагалі, створюється передумова для узурпації влади", - говорить Пальчевський.

За словами експерта, в ситуації, яка склалася зараз в Україні, нардепи приймають всі ті рішення, які хоче президент. А це не було передбачено в Конституції. Пальчевський вважає, що навіть якщо виборці скажуть, що довірять президенту і готові віддати йому владу над парламентом, то вони не готові. "Тому що абсолютна влада тільки розбещує абсолютно», - резюмував Пальчевський. Також він додав, що такої ситуації у владі не було навіть за часів диктаторського "совка". "Навіть у період Радянського союзу такої концентрації влади в руках однієї людини не було", - нагадав Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський іронічно звернувся до Кабміну Гончарука.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленському.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Пальчевський потролив бійку Геруса з Ляшком.