Стало відомо, що генеральний прокурор Руслан Рябошапка звільнив з посади головного військового прокурора Віктора Чумака і призначив його звичайним заступником генерального прокурора. Про це Українським Новинам повідомило джерело в офісі Рябошапка.

Руслан Рябошапка

Так, за словами джерела, наказ про звільнення з посади головного військового прокурора та призначення на посаду заступника генерального прокурора був підписаний у четвер, 2 січня.

Більше подробиць з офісу генпрокурора не надходило.

Слід зазначити, офіс генерального прокурора почав роботу в четвер, 2 січня. Наказом від 23 грудня Рябошапка позначив 2 січня днем початку роботи Офісу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Руслан Рябошапка

Нагадаємо, що у своєму виступі генеральний прокурор Руслан Рябошапка зазначив, що вся країна має надію дізнатися, хто ж був замовником вбивства журналіста Павла Шеремета.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні починає роботу Офіс генпрокурора. Новий орган створений у відповідності з законом про реформу прокуратури на місці ліквідованої Генеральної прокуратури.

Також портал Знай.ua писав, що генеральний прокурор Руслан Рябошапка несподівано змінив прокурорів у справі про розстріл Небесної Сотні.