Астролог Олена Осипенко зробила персональний гороскоп на 2020 рік для президента України Володимира Зеленського, повідомляє портал “Politeka”.

За прогнозом астролога, Зеленський зможе принести країні мир, але шлях до нього буде дуже непростим. Найскладнішим місяцем для Зеленського стане квітень. Але, згідно із гороскопом, зробленим Осипенко, саме у квітні Зеленський прийде до того результату, курс на який він обрав.

"Такі люди влади не прагнуть в принципі. Я навіть не знаю, як він туди потрапив. Але якщо такі люди вже туди прийшли, вони будуть робити миротворчу програму і будуть робити цю роботу на землі. Так треба їм. Це їхня карма, це їхня доля", - сказала астролог.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також астролог спрогнозувала те, зо дуже часто та несподівано для президента буде змінюватись його оточення, а також його можуть зрадити близькі люди, яким він дуже довіряє.

Нагадуємо, що українці з гумором відповіли на привітання, яке зробив Зеленський у новорічну ніч.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив сподівання, що обов’язкове ведення трудових книжок в Україні скасують до березня 2020-го.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.