Цими днями в мережі з'явився унікальний знімок п'ятого президента України Петра Порошенка, який не тільки припав до душі деяким користувачам, а й скопіював знамениту сцену з легендарного фільму "Титанік". Відповідний кадр опублікував на власній Facebook-сторінці Михайло Шнайдер.

Так, світлину екслідер держави та його дружина зробили на тлі моря та маяка. На ньому видно, як Порошенко ззаду обійняв дружину за талію, а та в свою чергу розвела руки в різні боки. Зауважимо, що такий знімок практично ідентичний кадр зі знаменитого фільму "Титанік" з Леонардо Ді Капріо в головній ролі.

Скріншот допису

"До Сліз. Леонардо Ді Капріо просто нервово курить збоку", - підписав знімок блогер.

Користувачі мережі також з гумором сприйняли подібний кадр і почали активно обговорювати його:

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

"Він у неї по кишенях шарить?", "Це фотошоп або реально?", "Крадіть, панове! І теж будете так відпочивати", "Аналогія з "Титаніком" мені подобається... Чекаю продовження сюжету...", "Так що, скоро чи корабель з цими двома потоне?", "А Титанік потонув...", "Мільйонери злиденної країни... або мільярдери?", - написали під фото.

Нагадаємо, що Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook жорстко розкритикував реакцію Порошенко на наявність колишніх співробітників "Беркута" у списках на обмін полоненими з Росією.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко 2 січня не прийшов на допит в ДБР. Колишній президент України Петро Порошенко з сім'єю напередодні Нового року полетів з родиною в Катар рейсовим літаком.

Також портал Знай.ua писав, що колишній президент України Петро Порошенко на двох телеканалах у новорічну ніч привітав українців з Новим роком.