Як відомо, ще раніше в Офісі президента повідомляли, що глава України Володимир Зеленський відпочиватиме як мінімум до 9 січня в резиденції "Синьогора" в селі Гута, що на Франківщині. Однак, виходить, що українців "пошили в дурні", бо главу держави помітили у вкрай вишуканому іноземному готелі, пише "Страна".

Зірковий готель

Відтак, як відзначається, вранці 5 січня Зеленського разом з родиною побачили в Омані. Там український лідер відпочиває на узбережжі Оманської затоки поблизу столиці країни - міста Маската.

Зеленський

Окрім цього, живе він у п'ятизірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel, який вважається одним з найрозкішніших в Омані - вартість однієї ночі доходить до 4000 євро.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зеленський

Нагадуємо, що Богдана забув? Зеленського під Новий рік засікли на улюбленому курорті українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, не вистачає золотих унітазів: у мережі показали, з яким "шиком" відпочиває Порошенко

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо. Так, він узгодив законопроект "Про внесення змін до закону України "Про ринок електричної енергії" №330-IX.