Колишній посол США Вільям Тейлор вказав на помилки України в протистоянні агресії з боку Кремля. Також він розповів, чому можуть навчитися американці в українських військових. Про це Тейлор повідомив в інтерв'ю ТСН.

Вільям Тейлор

За його словами, всім українцям, навіть тим, які на даний момент знаходяться на окупованих РФ територіях, важливо знати, що вони — це Україна.

"Українці прийшли до висновку, що Україна повинна бути єдиною, Україна повинна бути об'єднаною. А коли Україна єдина, вона буде сильніше проти росіян. Сильніше перед іншими проблемами", заявив Тейлор.

Також тимчасовий повірений у справах США зазначив, що американські військові беруть знання про тактику російських бойовиків, про їх військової техніки, а також про ті способи, якими вони спрямовують свою бойову техніку в Україну. Американської армії важливо знати, як думають, діють і воюють російські солдати. До того ж, Тейлор додав, що народ США вірить в те, що не доведеться воювати з Росією.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Але, якщо все ж будемо воювати, то досвід, отриманий українськими офіцерами і солдатами, стане нашою перевагою. Як діяти проти дронів, артилерії. Це речі, про які ми думали, читали, але українські солдати пережили це, були один на один з російськими військовими. І це для нас життєво необхідні уроки, які ми повинні вивчити", - заявив він.

Вільям Тейлор

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський зустрівся з новим послом України в США Володимиром Єльченком.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент США Дональд Трамп серйозно вилаяв свого екс-радника з національної безпеки Майкла Флінна.

Також портал Знай.ua писав, що в Посольстві США зробили сенсаційну заяву щодо України і ЄС.