Український художник Андрій Петренко відреагував карикатурою на заяву Міністерства закордонних справ Росії щодо вбивства іранського генерала Касема Сулеймані.

У Кремлі заявили про те, що вбивство Сулеймані є авантюрним кроком та може призвести до зростання напруженості на Близькому Сході. На цю заяву Петренко відреагував карикатурою, на якій зображено президента Росії Володимира Путіна, який тримає зображення кулака вбитого генерала.

“Не забудемо, не пробачимо”, - підписав Петренко свій малюнок.

Це зображення є аллюзією на традиційний російський захід “Безсмертний полк”, яке проходить щороку 9 травня. Під час цього заходу росіяни несуть прикріплені до жердин зображення своїх та чужих учасників Другої світової війни.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадуємо, що після вбивства Сулеймані президент Ірану Хасан Рухані повідомив про те, що його країна більше не дотримуватиметься ядерної угоди від 2015 року.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Столтенберг втомився няньчитися з Путіним: підписуй, а то пошкодуєш.

Також Знай.ua" писав про те, що імена загиблого і поранених в наслідок обстрілу в Мар'їнці воїнів оприлюднили в мережі.