Голову Служби безпеки України Івана Баканова помітили на популярному гірськолижному курорті у Франції.

Про це повідомив Відомий український бізнесмен, Голова наглядової ради холдингу Global Spirits Євген Черняк на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Іван Баканов.
Глава СБУ.
Куршавель.
Сьогодні.
Вони всі успішні хлопці в минулому житті, мають фінансову можливість відпочивати на кращих курортах.
Але морального права не мають, тим більше в день падіння літака української компанії МАУ в Ірані", - йдеться в дописі блогера.

Іван Баканов на Куршавелі, Facebook Євген Черняк
Іван Баканов на Куршавелі, Facebook Євген Черняк

Бізнесмен зазначив, що у той час, коли сталася масштабна авіакатастрофа українського літака МАУ в Ірані, де перебували 177 пасажирів, зокрема, 11 українців, потрібно перебувати в Україні для вирішення нагальних справ. Черняк закликав членів нової влади не повторювати помилок попередньої.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ще раз, зараз час соцмереж і правди. Сховатися не вийде ні в кого! Варіантів збрехати немає, світ змінився. Робіть висновки чи повторіть ганебну долю попередньої команди. Ніякої політики, просто здоровий глузд:
Хлопці, на вас багато дивляться з надією після всього, що було в країні останнім часом!
Не викликайте роздратування такими діями навіть у ваших прихильників, а противники вас і так ненавидять і не пробачать навіть найменших помилок!" - резюмував Черняк.

Євген Черняк, пост Facebook
Євген Черняк, пост Facebook

Нагадаємо, що 8 січня український літак зі 180 пасажирами на борту розбився в Ірані. Боїнг 737 авіакомпанії "Міжнародні українські авіалінії" впав майже відразу після зльоту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський замість новорічних привітань висловив співчуття у зв'язку з катастрофою літака в Ірані.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.