Цими днями народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Холодов, якого ще в суспільстві називають "тютюновим королем", заявив, що в Міністерстві економічного розвитку відбулася "секретна" зустріч, яка стосувалася "цигаркового бізнесу". Відповідний допис він опублікував на власній Facebook-сторінці.

Відтак, за його словами, зустріч була присвячена тютюновому бізнесу в Україні, однак на неї позвали лише "знедолених", які не можуть створити конкурентоспроможне середовище.

"На жаль "ігри" навколо так званого "Меморандуму про взаєморозуміння з тютюновою галуззю" продовжуються. Вчора відбулась "робоча зустріч" в Мінекономрозвитку. На неї не покликали нікого, хто зацікавлений у створенні конкурентних умов на ринку. Тільки "знедолених" представників тютюнових компаній, яких викрито у картельній змові на ринку і створенні монополії", - написав він.

Окрім цього, він додав, зустріч була наскільки секретна, що і нардепи не всі знали.

"Навіть народні депутати дізнались про таку зустріч від інсайдерів. А невдоволення спочатку ж нібито законопроектами було у виробників. Нібито. А як же представники торгівлі чи українські виробники? Їх обіцяли долучити...", - підсумував Холодов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зауважимо, що наразі в Україні склалася складна ситуація з цигарковим бізнесом, адже чимало політиків підозрюють, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук в змові з "тютюновими баронами", і вже незабаром з них знімуть штраф у розмірі 6,5 мільйонів гривень.

Скріншот допису

Нагадаємо, настав час кидати: ціни на цигарки в Україні різко злетять, коли і на скільки.

Як повідомляв портал Знай.uа, на курців чекають серйозні проблеми: у Верховній Раді хочуть заборонити цигарки

Також портал Знай.uа писав, що або їсти, або курити: українців поставили перед важким вибором, нові ціни вдарять по кожному гаманцю