Український лідер Володимир Зеленський нібито розлютився через інформації про високі заробітні плати міністрів, заступників міністрів і керівників державних підприємств і викликав на "килим" президентську партію "Слуга народу". Про це повідомив в Facebook екснардеп Борислав Береза.

Володимир Зеленський

"Мовляв, це погано впливає на його рейтинг. Цікава логіка. Наявність ґвалтівника Іванісова, який став депутатом від "Слуги народу", в сесійній залі його не дратує. І не злить те, що Богдан Яременко замовляв повій, сидячи на сесії ВР, і після цього про нього написали всі ЗМІ в світі, але він залишається головою комітету із зовнішньої політики. А ще його мабуть зовсім не засмучує те, що депутат з фракції "Слуга народу" Євген Шевченко, пішовши в ефір пропагандистського російського Першого каналу сказав кремлівської маріонетці і главі донецьких сепаров Пушилину "Ми з Вами на одній стороні", – обурюється він.

Також він стверджує, що гнів у президента викликають не ті події, які повинні.

"Єдине, що хочеться побажати Зеленському – це менше злитися і проявляти емоції, а більше вчитися, оточити себе експертами, а не друзями дитинства або сценаристами "95-го Кварталу", і почати розробляти стратегії, яких у нього зараз, на жаль, немає, але які необхідні для побудови держави. А ще виконувати свої обіцянки. Хоча б ті, що вже озвучені", – сказав Береза.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

С четвертого этажа Офиса президента пришла информация, что Зеленский разозлился из-за высоких зарплат министров,...

Geplaatst door Borislav Bereza op Dinsdag 14 januari 2020

До обговорення екснардепа приєднався співробітник ЗМІ Юрій Смирнов.

"Коли головним инфоповодом стають зарплати депутатів і міністрів і заради цього Зеленський викликає на килим фракцію і прем'єра – це діагноз країні. Це найбільший бич українського народу – комплекс неповноцінності", – написав журналіст.

Також Смирнов сказав, що президент України з самого початку пообіцяв міністрам поступово підняти зарплати, але через негативну інформацію в ЗМІ злякався за рейтинг і здав назад.

"Але при цьому він не влаштовує розбір польотів, коли в Раду абсолютно спокійно приходить ґвалтівник Іванісов і братається зі слугами народу. Не влаштовує розбір, коли "Космолоты" ніби як і закриваються, але продовжують по-тихому працювати", – обурився Юрій.

Когда главным инфоповодом становятся зарплаты депутатов и министров и ради этого Зеленский вызывает на ковер фракцию и...

Geplaatst door Юрий Смирнов op Dinsdag 14 januari 2020

"Хай за свою "відпустку" в Омані відзвітує. Залишилося дуже багато запитань до нього", "Не цар поганий, бояри погані – ось для чого весь цей цирк", "Та скільки можна. Він так всю країну провчить нафіг", "Чому його не дратує ситуація з ПАРЄ? Тому що він навіть не розуміє – що це і навіщо треба", "Соромно за цю владу", "Більше нічого не хвилює?" – прокоментували юзери.

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Нагадаємо, що на сайті президента 11 січня розмістили петицію з вимогою, щоб Володимир Зеленський скасував посаду та права Уповноваженого із захисту державної мови.

Як повідомляв портал Знай.ua, політичний оглядач Олександр Фомін показав, як нова влада на чолі з Зеленським ″поцупила″ формулу обміну полоненими в Медведчука і цинічно обдурює українців.

Також портал Знай.ua писав, що поїздка в Оман - далеко не перший "відпустку" Зеленського за пів року його президентства.