Український політик, народний депутат Сергій Шахов звернувся до колег і українського народу з трибуни Верховної Ради. Представник Луганщини поділився переживаннями й враженнями після зустрічі зі своїми виборцями та їхніми дітьми.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на YouTube-каналі Сергія Шахова.

"Шановні колеги, під час привітання дітей у своєму окрузі в Лисичанську, в Рубіжному, по всій Луганщині, питав у дітей: "Хто хоче стати народним депутатом?". Спочатку було мовчання, потім батьки почали говорити дітям, щоб вони виходили на сцену, будуть подарунки. І після виходу з Будинку культури, один батько мені каже: - Сергій Володимирович, та діти бояться, тому що всі вдома говорять, що депутат — це як бабай в кожній сім'ї, яким лякають дітей.", - заявив Сергій Шахов.

Нагадаємо, Милованов припинив скаржитися на "маленьку" зарплату і взявся за заступників: що на цей раз не влаштовує міністра.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Милованов дорікнув українців за нелегальну роботу, забувши найголовніше: сумна статистика.

Знай.uа писав, щорічні Федеральні збори в Росії, пряма трансляція виправдань Путіна: відео.