Народний депутат України, представник Луганщини Сергій Шахов звернувся з трибуни Верховної Ради України до колег щодо ситуації з місцевим самоврядуванням на Донбасі та викорінення корупційних схем.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Сергія Шахова.

Сергій Шахов, фото: Україна молода
Сергій Шахов, фото: Україна молода

"Шановні колеги, ми з вами ухвалили дуже важливе питання на тому сесійному тижні та прибрали всі корупційні схеми, які були наруку тим негідникам, які грабували населення. Всі гроші, які було вкрадено тепер просто перейдуть до бюджету держави. За цей проєкт постанови наша група не голосуватиме, ми наполягаємо на іншому. Скажу простими словами, щоб чули у всіх кутках нашої країни: "Наприклад, живе сім'я 50 років, помирає бабуся або дідусь і потрібно переоформити будинок за 20 тисяч гривень, і навіть для держави - це не корисно. Це викручування рук кожному українцю, люди будували будинок, люди працювали і будували нашу економіку. А сьогодні, практично діти грабують батьків. Тому прошу комітет доопрацювати та внести зміни. І зробити хоча б так, щоб люди похилого віку не платили за цими ганебними схемами.", - заявив Сергій Шахов.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Нагадаємо, Сергій Шахов: Президент Зеленський почув Донбас.

Як повідомляв Знай.иа Папа Римський помолився за Україну: Зеленський отримав підтримку перед зустріччю з Путіним.

Знай.иа писав, Сергій Шахов показав, чому українці не в силах платити комуналку: "Прокидаються з думкою і болем".