Народний депутат України, позафракційний представник Луганської області Сергій Шахов звернувся до своїх колег з трибуни Верховної Ради України. Представник Луганщини в жорсткій формі нагадав нардепам про те, що зима вже прийшла, а вбивчі тарифи залишилися.

Про це стало відомо завдяки відео опублікованому на каналі YouTube "Сергій Шахов".

"Шановні колеги, не для кого не секрет, що зима вже прийшла, морози відчула кожна людина, кожна дитина у нашій країні. Сьогодні кожен українець прокидається з думкою і болем, яким чином заплатити за комунальні послуги. У цьому залі голосують за різні закони: як десять раз зірвати шкуру з підприємців, з малого, середнього бізнесу; як закрити шахти; як закрити металургійні заводи; як завести вугілля з Америки, Африки, Російської Федерації; як купувати газ з прокладок в Європі. Ніхто не думає про простого громадянина. Тарифи зашкалюють і ніхто про це сьогодні не говорить... Чим сьогодні може заплатити шахтар, якщо він не отримує зарплату. Знову мільярдні борги по зарплатах у шахтарів.", - заявив Шахов.

Далі, по ходу свого виступу, народний депутат звернувся безпосередньо до уряду.

"Скажіть будь ласка, сьогодні міністр каже, що зниження тарифів не буде, а президент говорить зворотне. Так кому сьогодні вірити? Сьогодні міністр каже, що ми слухатимемо МВФ, так скажіть шановні народні депутати, кому ми служитимемо МВФ або українському народу, який нас обрав?", - додав Сергій Шахов.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Сергій Шахов обговорив з Папою Римським мир в Україні: фото зустрічі.

Як повідомляв Знай.uа уряд має підвищити прожитковий мінімум на 1700 грн, інакше держбюджет поза законом, – Шахов.

Знай.uа писав, Разумков отримав термінове звернення від Грігола Катамадзе: "Я стурбований...".