Нові списки з майбутнього обміну утримуваними особами з Росією вже формуються. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський після телефонної розмови з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, передає ОПУ.

За словами українського лідера, завдяки "нормандським" переговорам у Парижі вдалося досягти домовленостей про повернення з РФ частини українців.

"Нам, на жаль, не вдалося звільнити всіх, але ми повернули 76 людей. І ми дуже вдячні вам за участь у цьому процесі", – заявив Зеленський.

Він також уточнив, зараз активно ведеться робота над формуванням чергових списків для звільнення.

Володимир Зеленський, фото: Українська правда
Володимир Зеленський, фото: Українська правда

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, глава держави висловив стурбованість невиконанням домовленостей щодо забезпечення реального режиму повної тиші на Донбасі.

Президент запевнив, що на наступних консультаціях Тристоронньої контактної групи в Мінську 16 січня українська сторона буде працювати над просуванням додаткових заходів для повного і всеосяжного припинення вогню на Сході країни.

Нагадаємо, скільки ще українців перебуває в полоні на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, звільнена з полону українка розповіла про пережитий жах: "Молилася, щоб мене розстріляли".

Також портал Знай.uа писав, що канцлер Німеччини Ангела Меркель прибула в Росію, щоб провести кризові переговори з Володимиром Путіним.