З'явилася інформація, що Україна під час обміну полоненими з "ЛДНР" віддала 14 громадян Російської Федерації, в тому числі і російського полковника, якого звільнили без судових розглядів.

Про це стало відомо завдяки обмінному списку, який українські журналісти отримали з власних джерел, йдеться у розслідуванні "Вбивці полковника СБУ, 14 росіян і підривники Одеси та Харкова: Кого Україна віддала на обмін".

Валерій Гратов (посередині) з бойовиками, slidstvo.info
Валерій Гратов (посередині) з бойовиками, slidstvo.info

Також журналісти з'ясували, що в рамках новорічного обміну Україна віддала на непідконтрольні території полковника РФ Валерія Гратова, якого затримали українські прикордонники в 2017 році. Згідно з офіційним повідомленням, серед особистих речей чоловіка були фотографії з сепаратистськими мітингами, а також флеш-носії з зображенням Гратова в компанії терористів "Гіві" і "Мотороли".

Також у російського полковника вилучили відео з обстрілом українських територій та агітки невизнаних "ДНР" і "ЛНР". Гратова звільнили з-під варти без суду.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський поговорив по телефону з правою рукою Трампа Майком Помпео: про що йшла мова.

Як повідомляв Знай.uа у Києві копи поставили на коліна активістів через блогершу з Росії: ганебне відео.

Знай.uа писав, мучителя Довгань бойовика "Заура" ліквідували: "Земля тобі бетоном".