Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук та його оточення вчергове вляпалося у скандал. Цього разу все сталося через "космічні" премії, які були виділенні для заступників міністрів та самих керівників держпідприємства.

Про таке розповів нардеп від фракції "Слуга народу" Максим Бужанський.

Максим Бужанський
Максим Бужанський

За його словами, раніше парламент вже звертався стосовно таких "космічних премій", щоправда, не дуже вдало. Нараз ж, як каже нардеп, його колеги по фракції налаштовані дуже рішуче, і якщо прем'єр та його люди "не прийдуть до тями добровільно", то в політичній силі Зеленського готові "виганяти ефективних менеджерів пачками".

Водночас ще один з "слуг" Олександр Дубинський звинувачує Гончарука, а також його оточення, у зв'язках з фондом "Відродження" Джорджа Сороса та стверджує, що вони самі собі нашкодили.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Олександр Дубинський
Олександр Дубинський

"Соросята сильно з преміями підставилися. Вішати борди треба: "Морда Найєма, місце роботи "Укроборонпром", зарплата 310 тис. грн. Слоган: Кінець епохи бідності”. І так по кожному грантоїду. Щоб вдячне населення, тільки побачивши соросьонка, відразу починало виховні вправи", - обурено каже нардеп.

Зауважимо, що цей інцидент не пройшов, звісно, боком і Зеленського, який вже особисто поспілкувався з Гончаруком, розповідає політолог Тарас Березовець.

"І звіт уряду в Раді по цій темі 17 січня тільки частина історії. Зе, як зачарований, орієнтується на соціологію і фокус-групи. І якщо вони покажуть, що народ озвірів від премій в півмільйона гривень, то голови полетять. Тому час Ч у частині відставок кількох міністрів зберігається мінімум до березня", - підсумовує експерт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі з'явився аудіозапис наради у прем'єра Олексія Гончарука за курсом гривні, де він неоднозначно висловлюється про президента Володимира Зеленського.

Після чого сплив другий аудіозапис, в якому Гончарук скаржиться, що в Україні буде спад зростання економіки.

Слідом був опубліковий третій аудіозапис розмови Гончарука та міністрів.