Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що його країна готова до тісної співпраці з главою РФ Володимиром Путіним. Про таке повідомляє іноземне видання RFI.

За його словами, Франція не даремно обрала Росію для співпраці, адже це було зважене рішення.

"Я не сказав би, що це була особлива подія серед інших. Це було дозріле рішення, історична й стратегічна переконаність", – каже Макрон.

Окрім цього французький лідер додав, що він визнає те, що саме Росія вторглася на територію Україну.

Путін і Макрон, Нормандська четвірка
Путін і Макрон, Нормандська четвірка

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Росія захопила Україну, і ми вжили заходів. Ми на шляху вирішення заморожених конфліктів. Але якщо очікувати завершення їх усіх, щоб рухатися вперед, то можна чекати довго", – зазначив він.

Також він підсумував, що "нормандський саміт", який відбувся на території. А також "історичний обмін" є одним із кроків до врегулювання збройного конфлікту.

Нагадаємо, Пристайко, Дубілет, Гончарук, Кулеба та інші: реальні зарплати міністрів показали у цифрах

Як повідомляв портал "Знай.ua", Милованов припинив скаржитися на "маленьку" зарплату і взявся за заступників: що цього разу не влаштовує міністра

Також "Знай.ua" писав, що помічники нардепів отримали у грудні 2019 зарплати понад 100 тисяч грн: документ