Міністр розвитку громад і територій України Альона Бабак йде у відставку. Про це на власній Facebook-сторінці повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

За його словами, Бабак вже написала заяву за власним бажанням.

"До парламенту надійде подання Прем‘єр-міністра України щодо звільнення із займаної посади Міністра розвитку громад та територій України Альони Валеріївни Бабак, яка написала заяву за власним бажанням. Також до парламенту надійде подання прем’єра щодо нової кандидатури на посаду міністра", - йдеться у повідомленні.

Альона Бабак, фото з вільних джерел

Наразі остаточно невідомо, хто займе її посаду, але, як пишуть численні українські ЗМІ, ним ймовірно стане голова Івано-Франківської ОДА Денис Шмигаля. Також можливим кандидатом є на посаду міністра є нардеп від "Слуги народу" Олена Шуляк.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, уряд РФ у повному складі йде у відставку: що Путін зробить з Медведєвим і хто займе його місце.

Як повідомляв Знай.uа промова Путіна зірвала рожеві окуляри у росіян: "Значить будуть душити".

Знай.uа писав, щорічне Федеральне збори в Росії, пряма трансляція виправдань Путіна: відео.