Блогер Ігор Лесєв прокоментував скандал з плівками Гончарука і жорстко пройшовся по самому прем'єру. Трьома ″базовими″ якостями Гончарука блогер назвав ″свинство, нахабство і тупість″.

Своє ставлення до скандалу з плівками Ігор Лесєв висловив у новому випуску програми "Не добрий вечір".

Як відомо, 15 січня в мережу потрапили аудіозаписи, зроблені на нараді з прем'єр-міністром України, де Олексій Гончарук дозволив собі неоднозначні висловлювання на адресу президента Володимира Зеленського. Оприлюднення плівок стало справжньою інформаційною бомбою.

Коментуючи розмову учасників цієї скандальної наради, Лесєв зазначив, що це був феєричний базар ″рівня співробітників Троєщинського ринку″. Але ж це було не зібрання таксистів, а нарада топ-менеджерів країни: міністр економіки, міністр фінансів, глава нацбанку та прем'єр-міністр.

″І ці персонажі не розуміють, що відбувається з гривнею. У них немає базового діагнозу. Випадкові пасажири, які зайняли найкращі місця. Сидять і хрюкають не володіючи предметом розмови″.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

І от ці некомпетентні персонажі зібралися з метою домовитися ″як будуть втирати всю цю нісенітницю Зеленському″, зазначає Лесєв.

″Розповідати, що все це лайно - це великий плюс. І приводити в приклад салат олів'є. Ось ця свинота тре за спиною Зеленського″.

Та найголовніше те, що всі ці непрофесійні товариші вважають Зеленського тупим, підкреслює блогер.

Найбільше Лесєва обурила позиція саме Гончарука, який, на його думку, мав би бути вдячним за свою таку круту кар'єру Зеленському. Адже до прем'єрства Гончарука, по-суті, ніхто не знав ні на політичному терені, ні як юриста.

″Я не знаю, чому Зеленський вибрав його в якості прем'єра. Можливо, президенту просто комфортно працювати з придурками. Але жодному сумніву не підлягає інше. Усією своєю несподівано гучною кар'єрою Гончарук зобов'язаний тільки Зеленському. І ось ця невдячна свиня в широкому колі людей називає Зеленського тупим. Ця скотина сміється з нашого президента. Вона розповідає, що в голові у Зеленського туман. І вся ця злодійкувата мерзота - Маркарова, Милованов - весело підсміюються".

Нагадаємо, 17 січня Гончарук написав заяву про відставку

Як повідомляв портал Знай.ua, Гончарука спровадили з Ради під крики "Ганьба!"

Також Знай.ua писав, Арахамія заявив, що не бачить причин для відставки прем’єр-міністра Олексія Гончарука