Колишній народний депутат України виступив з різкою критикою на адресу прем'єр-міністра Олексія Гончарука і поділився "думками" про ситуацію з відставкою. Так, в мережі вже встигли висміяти колишнього чиновника і вказали на його досвід в порушених питаннях.

Про це стало відомо завдяки публікації Михайла Добкіна в мережі Twitter.

Олексій Гончарук, фото Кабмін
Олексій Гончарук, фото Кабмін

Варто нагадати нашим читачам, що прем'єр Олексій Гончарук минулого тижня потрапив у скандал з публікацією аудіозапису, авторство якого приписують йому ж. Гончарук на засідання фракції і не поїхав, вважаючи за краще звернутися до президента і обговорити ситуацію з ним. При цьому окремі ЗМІ опублікували інформацію, що прем'єр подав у відставку, а прес-служба Кабміну відразу ж спростувала цю інформацію. На наступний день Гончарук підтвердив інформацію про бажання піти у відставку в своєму Facebook.

А ось пізніше Михайло Добкін різко висловився щодо спроби Олексія Гончарука піти у відставку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Публікація Михайла Добкіна, Twitter
Публікація Михайла Добкіна, Twitter

"Не зумівши перемогти корупцію в ДАБКу, недопрем'єр Гончарук заявив, що готовий ДАБК ліквідувати! Т*пе створення, ти так і з лікарями вчинеш? Не зумівши подолати корупцію в медицині, ти ліквідовуєш МОЗ? Молюски виглядають розумнішими, ніж це уряд д*білів і недорозвинених", - написав Михайло Добкін.

Нагадаємо, Добкін змусив українців ридати постом про Гончарука: "Мати, неси пігулки, Міші погано".

Як повідомляв Знай.uа Добкін зазнав фіаско з львівським артефактом "Перемоги": "Тобі руки переламають, і в ж**у засунуть".

Знай.uа писав, донька скандального Добкіна показала рідкісний кадр з мамою, мало хто її бачив: "Муся моя".