Колишня прокурор Криму Наталія Поклонська прокоментувала вимоги православних активістів позбавити громадянства шоумена Івана Урганта, повідомляє портал “Преса України”.

Поклонська, яка нині є заступником голови Державної думи Росії з міжнародних справ, вважає, що православний громадський рух “Сорок сороків” демонструє нетерпимість і наділяють себе правом вирішувати, кому можна бути громадянином Росії.

Наталія Поклонська
Наталія Поклонська
pikabu.ru

“Знаєте, що таке російське громадянство? Мабуть, не всі розуміють, але за право називатись росіянином треба ризикувати життям”, - каже Поклонська.

Також на думку Поклонської Ургант є професіоналом своєї справи.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Релігійним активістам не сподобався жарт Урганта щодо співпадіння православного Різдва із днем народження актора Ніколаса Кейджа, коли шоумен показав коллаж, на якому Кейдж лежить у яслах в оточенні Стівена Спілберга, Квентіна Тарантіно та Нікіти Міхалкова.

Нагадуємо, що нещодавно в шоу Урганта співачка лобода розповіла зайве щодо її стосунків з фронтменом гурту Rammstein Тіллем Ліндеманном.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.