Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, нарешті відправившись на довгоочікуваний відпочинок в Мексику разом з дітьми, мамою і кращим другом модельєром Анзором Бічоллою. Так, артистка нагадала шанувальникам про свіжий випуск шоу "Вечірній Ургант", де вони з Іваном Ургантом зачепили тему її романтичних відносин з Тіллем Ліндеманном.

"Обожнюю ці ефіри
@vecherniy_urgant 🤩😂
#апесниостаютсяжене 😉
хто дивився? Про що мова?)", - пожартувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Нууу, мова про дуже талановитого артиста))", "Про Тіля🙏🔥🔥😍😍🔥🔥🔥🔥", "круто, посміялася від душі 🤣", "Волчара Тіль, залишить вам пісні👍💥", "Правильно! Дружині!!😂" "Просто вирвалося...👻😍❤️❤️❤️", "Класна🔥", "Тонкий натяк на шикарні обставини (ви дружина Тіля)👏🌹".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.