Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і співає в Росії, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зірка опублікувала кілька надмірно відвертих фото в сценічному вбранні, який ледь прикриває причинні місця на її тілі. А цього разу зірка показала знімок, на якому позує з дочкою.

Як видно, фотографію зробила сама Світлана, вони з донькою Євангеліною їде в машині, і дитина заснула. Співачка дбайливо закутала дівчинку в теплу куртку і пристебнула її ременем безпеки. Лобода одягнута у щось блискуче, її волосся розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото зірка написала: "1 січня. Їдемо вечеряти великою родиною. Євка спала мало, що очевидно, а я вже звикла не спати. А ви?". Шанувальники тут же почали обговорювати нову публікацію артистки.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.