Відомий політолог та експерт Українського інституту майбутнього Юрій Романенко на своїй сторінці у Facebook розкритикував спроби наролдних депутатів захищати вічні сімейні цінності.

На думку Романенка, поява депутатів, які підіймають це питання, як ніщо інше вказує на відсталість України, при цьому ними, як правило, прикривають розпил та грабіж.

“Ніщо так не показує відсталість України, як поява в кожній Верховній Раді групи депутатів, які мають намір рятувати вічні сімейні цінності. Найсмішніше, що в такій країні, де слуги народу так ревно дбають про правильну мораль і цінності, так багато корупції, насильства, вбивств. Щось не те у сім'ях відбувається, коли поборників моралі додається, а гівна в країні не зменшується”, - написав Романенко.

Також експерт вважає, що ніяких вічних сімейних цінностей взагалі немає, та наводить приклад Древньої Греції, де громадянські права мали не більше, ніж 20% мешканців Афін, а жінки розглядались чимось на кшталт додатку до чоловіків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Романенко заявив, що президент Володимир Зеленський повинен звільнити усіх, хто зараз знаходиться в Уряді.

Як повідомляв Знай.uа Романенко назвав найнебезпечніші помилки Зеленського: "Став заручником гри".

Знай.uа писав, Романенко показав дивну тенденцію Зеленського, від якої волосся дибки.