Відомий блогер і юрист Михайло Шнайдер вирішив нагадати про космічні зарплати і премії керівництва "Нафтогазу". Зовсім недавно український лідер Володимир Зеленський доручив прем'єр-міністру розібратися з цим питанням. Про це Михайло повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Андрій Коболєв

"А тепер я просто хочу Нагадати. За останні кілька років, Андрійко Коболєв і ще 7 топ-менеджерів того самого "Нафтогазу" отримали... 46 МІЛЬЙОНІВ ДОЛАРІВ", - написав блогер.

Також Шнайдер перерахував варіанти, на що можна було б витратити цю космічну суму грошей.

"На ці шалені гроші з легкістю можна Було: - Виплатити зарплату 250 ТИСЯЧАМ Українцям. - Нагодувати 15 МІЛЬЙОНІВ Військовослужбовців. - Забезпечити житлом 2210 Сімей. - Провести операцію на серці 6 ТИСЯЧАМ Людей", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Друзья, несколько дней назад, Владимир Зеленский поручил премьер-министру разобраться с вопросом выплат космических...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 18 januari 2020

Користувачі мережі досить бурхливо відреагували на цю інформацію. Абсурдна ситуація із зарплатами розгнівала українців.

"От і подивимося, як буде виконано завдання президента.🙄 Вся країна чекає, хто з надією, хто з іронією, хто з ненавистю. Буде виконано або отримаємо "бла-бла-бла"🤔🤔🤔", "Цей козел рудий колись дограється люди самі влаштують йому суд Лінча якщо влада не реагує", "вже пора Розібратися з "розбирачем", який обіцяв аудит колишньої влади, стати "вироком", та ін. блабла", "Я думаю, через пару тижнів ми і прем'єра "забудемо"", - прокоментували юзери.

Коментарі, Facebook

Нагадаємо, що у мережі з'явився список з 10 запитань Володимиру Олександровичу від людей, які голосували за нього на виборах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Пальчевський розгромив верхівку Нафтогазу після суду.

Також "Знай.ua" писав, що голова державного підприємства "Укрпошта" Ігор Смілянський 2019 року мав близько півтора мільйона гривень щомісячної зарплати, а в 2020 році його доходи зростуть до майже двох мільйонів гривень.