Відомий український блогер і політичний оглядач Михайло Подоляк звернув увагу своїх читачів на дивні події останніх днів і прогірклим маслом намалювали картинку.

Скріншот, фото facebook

"Інститути держави явно вмирають - поганий підбір кадрів; низькі морально-вольові якості у лідерів; скрізь щурячі пісні (дайте грошей за ніщо); суцільний інфантилізм. Так-так, знаю - деградація почалася не сьогодні. І?.. Крім того, пора зняти кінські шори з очей своїх і відкрито визнати, що вся вертикаль влади (за винятком дружнього близького оточення президента) міцно зайнята суцільними латентними, вибачте, порохоботами", - зазначив Подоляк.

Подоляк пригадав тих, хто при Порошенку непогано себе почував, зараз же - за Зеленського - вони несподівано для виборців, отримали підвищення до голів фракцій правлячих коаліцій, міністрів і заступників міністрів, губернаторів і тд.

"Формально нічого не змінилося. Ні ідеологічно, ні організаційно, ні фамільно", - зазначив автор і пройшовся по державних структурах.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Силовики і особливо прокуратура - теж саме. Суцільно вчорашні з підвищенням. Немає жодних системних змін та ефективних оперативних рішень. Посадок, природно, немає і бути не може. Ну не можеш же ти садити перефарбованих «своїх»? Тим більше, якщо нові «свої» готові платити і готові ділитися частками у схемах). Точкові «загони» не в рахунок - таке ж мало місце і до Зеленського (в легенях виховних цілях). Гірше тільки те, що силовиків, скажімо так, превентивного характеру - розвідки і контррозвідки в самому широкому сенсі - взагалі зараз немає. Тільки бізнесмени в погонах.

Зовнішня політика, де ми повністю залежні від наших партерів (читай - донорів і «дахів») перетворена в гуляй-базар. Хаотичні смикання аутсайдерів - ось як це називається. А на чолі переговорних груп дивовижні персонажі). З Парє вийшли, потім назад зайшли. Ірану відкрито підіграли під здивовані погляди нормальних хлопців, а він послав нас яскраво і ганебно. Ключові країни-партнери - особливо, європейці - відверто стібуть нас у своїх ЗМІ. Зовсім не сподіваючись на адекватні поведінкові реакції.

Верховна Рада, фото Слуга народу

"Суспільство, природньо, всім цим сильно роздратоване. Але ще більше дратує... відсутність реальної альтернативи. Воно категорично не хоче Порошенко. В будь-якому вигляді. Ні тушкою, ні опудалом. Але, на жаль, саме Порошенко зараз домінує в опозиції. І ось це явна відсутність альтернативи заважає жорстко пресингувати Зеленського за всі його факапи. За все це немислиме ініціативне марення", - резюмував Подоляк.

Нагадаємо, Подоляк з рукою на серці розніс "великого політика" Вакарчука: "Опущений павич".

Як повідомляв Знай.uа укладені харківської колонії розкрили правду про тортури, Україна в жаху: "Збезчестили палицею".

Знай.uа писав, Подоляк пояснив запізнілу реакцію Зеленського на аварію МАУ: "Вся команда розлетілася на моря".