Відомий український блогер і політичний оглядач Михайло Подоляк звернув увагу своїх читачів на те, як в даний момент діє нардеп від "Євросолідарності" Ірина Геращенко. Блогер спробував розкрити для українців її "приховані таланти".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Михайла Подоляка в мережі Facebook.

публікація Михайла Подоляка, Facebook
публікація Михайла Подоляка, Facebook

"Бути публічним "політичним опудалом". Озвучувати немислимі і образливі тези. Хизуватися цим. Не звертати увагу на власну неадекватність. Це, до речі, дуже непросто. Навіть в нашій країні, де за останні роки буквально сформовано об'ємний ринок подібних публічних опудал". Бери і юзай як хочеш... Це - бути опудалом, що втратили людський вигляд заради ситуативної підтримки Господаря - адже теж своєрідний талант. Особливо яскраво виділятися з великою форою на тлі інших подібних. Навіть у наших анекдотичних преріях рідкість... Тим не менш, все/таки серед нашого специфічного політикуму є просто неймовірно красномовний, вибачте, екземпляр. Гінессовський такий екземпляр. Ідеально виконує відведену непоказну роль. Як я вже сказав, роль непросту і невдячну. Тому що потрібно точно знати, де найгірше смердить, не бояться туди зайти без спец/одягу і респіраторів, взяти руками щось в'язке і пізнане і сладко викласти це на загальний огляд. Ще й активно рекламувати цей сморід, витончено виконуючи навколо карикатурну pr-ламбаду... Але саме така... славна Ірина Геращенко. Людина, незмінно викликаюча огиду. Своїм нестямним брехливим криком.", - заявив Михайло Подоляк.

Ірина Геращенко, фото: 112
Ірина Геращенко, фото: 112

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Подоляк з рукою на серці розніс "великого політика" Вакарчука: "Опущений павич".

Як повідомляв Знай.uа ув'язнені харківської колонії розкрили правду про тортури, Україна в жаху: "Збезчестили палицею".

Знай.uа писав, Подоляк пояснив запізнілу реакцію Зеленського на аварію МАУ: "Вся команда розлетілася на моря".