На просторах мережі з'явилося фото з представниками президентської фракції "Слуга народу", які вирушили на Всесвітній економічний форум у Давосі слідом за главою держави Володимиром Зеленським. Знімок розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook користувач Серж Сергєєв.

Слуги народу, Facebook

Так, на цьому кадрі зображені голова партії "Слуги народу" Давид Арахамія та інші члени монобільшинства. Також в салоні літака була і екснардеп Світлана Заліщук.

"Слуги Зе їдуть відпочивати до Швейцарії. Радощів повні штани. Адже війна не закінчилася", – він підписав.

Слуги зе едут отдыхать в Швейцарию. Радостей полные штаны. А ведь война не закончилась.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Geplaatst door Серж Сергев op Dinsdag 21 januari 2020

До того ж, скандальним фото поділився політтехнолог Віктор Уколов.

"Зеленський вирішив здивувати інвесторів в Давосі кількістю чиновників. Крім президента і уряду, в Давос летять кілька десятків нардепів правлячого монобільшинства. Сумнівна практика. Особливо з точки зору платників податків. Швейцарія і так недешева, а Давос в ці дні просто шалено дорогий", – написав Уколов.

Також політтехнолог натякнув на нещодавній скандал з Олексієм Гончаруком.

"Найцікавіше, що очолює делегацію президент, у якого, за словами прем'єра, в голові порожнеча. Причому про себе керівник українського уряду заявив, що він профан в економіці. І з ними міністр економіки, який називав себе дебілом. Всі разом вони будуть просити гроші для України", – зазначив він.

Зеленський вирішив здивувати інвесторів у Давосі кількістю чиновників. Крмі президента та урядовців у Давос летять...

Geplaatst door Віктор Уколов op Dinsdag 21 januari 2020

У коментарях під знімком українці не скупилися на висловлювання на адресу "слуг народу" і засудили їх за безглузду поїздку.

"Думаю, у них завдання зганьбити Україну. Боюся, що шапки Шевченко (або як його там) нам здадуться квіточками", "Голова ВРУ запевнив, що депутати їдуть за свій рахунок. Мабуть, так само, як президент їздив в Оман", "Рейсовий літак або, як бос, – чартер?", "За чий рахунок банкет?", "Зоопарк", "Быдломасса їде відпочивати", "Весело там у них. Як в іншому світі", "Для них війна і не починалася. А ось втомитися від неї і відпочити в Швейцарії – це ж обов'язково", – обурюються в мережі.

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Коментарі, Facebook

Слід зазначити, що спікер ВРУ Дмитро Разумков заявив, що депутати відвідають Всесвітній економічний форум за свій рахунок. За його словами, місця в готелях заброньовані для 17 нардепів від "Слуги народу".

Нагадаємо, що голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що не відправляв народних депутатів на щорічному засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський розповів про золотовалютні резерви України.

Також "Знай.ua" писав, що в українському парламенті помітили нардепів з дуже дорогими аксесуарами, які політики принесли на собі на засідання.