У вівторок, 21 січня, сенат Сполучених Штатів Америки почав розглядати справу про імпічмент американського президента Дональда Трампа. Про це повідомляє Telegram-канал Ivko.live.

Дональд Трамп

Так, на слуханнях повинні вирішити, чи винен глава держави Дональд Трамп у зловживанні владою та перешкоджання роботі Конгресу. Палата представників визнала американського лідера винним у цьому і проголосувала за імпічмент Трампа в грудні 2019 року.

"Судовий процес щодо імпічменту президента Трампа в Сенаті починається сьогодні. Це третій судовий процес щодо імпічменту президента в історії США", - йдеться в повідомленні.

Очікується, що 21 січня сенатори розглянуть і проголосують за резолюцію, в якій будуть описані правила судового процесу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Слід зазначити, що в середу, 22 січня, сторонам захисту й обвинувачення буде надано слово для презентації своїх аргументів.

Дональд Трамп

Нагадаємо, що у Білому домі готують зустріч президента Сполучених Штатів Америки з лідером Іраку Бархамом Салехом, яка може відбудуться на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", від імені Палати представників США подано секретареві Сенату пробний меморандум і заяву про істотні факти під час судового розгляду справи щодо імпічменту президента США Дональда Трампа.

Також "Знай.ua" писав, що президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що операції по "усуненню" командира спецпідрозділу "Кудс" Касема Сулеймані передували дуже грубі висловлювання іранського генерала про США.