Варто нагадати нашим читачам, що міністр освіти і науки України Ганна Новосад в інтерв'ю для українських журналістів заявила, що на зарплату в 36 000 гривень неможливо утримувати дитину.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Анна Новосад, фото: prozahid.com
Анна Новосад, фото: prozahid.com

За її словами, міністерської заробітної плати в 36 тисяч гривень не вистачить, щоб заощадити на майбутнє або утримувати дитину. Також Новосад задумалася про своє майбутнє і стверджує, що з такою зарплатою не залишиться жодних заощаджень на майбутнє.

Проте, на фоні досить важкої економічної ситуації в країні, небайдужі українці влаштували невелике опитування, в якому поцікавилися, як українцям варто ставитися до таких заяв міністра. Питання постало таким чином: "Я не можу утримувати дитину на 36 тисяч гривень, Новосад. А ви якої думки?".

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Питання до українців про зарплату, Facebook
Питання до українців про зарплату, Facebook

Українці не забарилися з відповіддю: "Цікаво, а як може прожити вчитель-пенсіонер за 2151 грн пенсії, 42г педстажу, і працює 8 років, після виходу на пенсію за віком."; "Мабуть їх діти якісь особливі, якщо їм не вистачає 36000 в місяць. Але що робить тисячам матерів виховують на мінімалку своїх дітей? Або матері у якої хвора дитина і потребує лікування???"; "Пані, давайте поміняємося з Вами, у мене по догляду 33,73 грн в місяць і сина пенсія 1628грн, тоді будете бачити, і достатньо коштів на лікування і харчування. Бійтеся Бога, так зверху краще видно. Посоромилась би навіть таке говорити!"; "Ганьба уряду тримають таких вимогливих дам. Я згоден, щоб моя дружина отримувала хоча б 15000 грн. Жінка, де здоровий глузд, - 36000 грн і мало?".

Думки українців про зарплату Новосад, Facebook
Думки українців про зарплату Новосад, Facebook

Думки українців про зарплату Новосад, Facebook
Думки українців про зарплату Новосад, Facebook

Нагадаємо, українці перейнялися долею "бідної" міністерки Новосад і посватали їй голову Укрпошти Смілянського.

Як повідомляв Знай.uа в Україні будуть масово закривати університети, Новосад пояснила чому.

Знай.uа писав, в ПФУ підрахували середній розмір пенсії, скільки українці отримують у 2020.