Народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Холодов, якого називають "тютюновим королем", розповів, як в Україні влаштований ринок сигарет і як він проходив співбесіду на посаду голови КМДА в Офісі президента.

Холодів розповів, що добре розбирається в тютюновій темі, тому що з 1993 року будував дистриб'юторські мережі продовольчих і непродовольчих продуктів.

Андрій Холодов \\ фото Політека
Андрій Холодов \\ фото Політека

"Можу сказати, що мою кандидатуру розглядали як одного з претендентів. Президент провів кілька співбесід, наскільки я знаю, чотири – п'ять. Зараз питання законності суміщення посад мера і голови КМДА розглядається в суді, і, швидше за все, політичне рішення про призначення можна буде приймати після рішення суду", - розповів він.

Нардеп зазначив, що голова КМДА є складною посадою з перетином політичних і бізнес-інтересів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ось я став народним депутатом, і мене вже атакують з усіх боків, звинувачують у тому, чого я не робив, намагаються дискредитувати. Можливо, атака була пов'язана не тільки з тютюновим ринком, але і з кріслом голови КМДА", - розповів він.

Нагадаємо, депутат "Слуги народу" Холодів судиться з "Радіо свобода" за наклеп.

Як повідомляв Знай. ua, "Слуга народу" Холодів розповів, як блокують розвиток конкуренції в тютюновій галузі.

Також Знай. ua писав, що Андрій Холодів виступає за руйнування "тютюнових" монополій.