Під час Всесвітнього економічного форуму, який проходить в Давосі, президенту США Дональду Трампу та екоактивістці Греті Тунберг подарували англійську версію української книги “17 викликів Землі”, повідомляє портал “Інформатор”.

Фото: informator.ua

Як повідомляється, презентація цієї книги також відбудеться в рамках форуму в Давосі. Книга, автором якої є Діана Мироненко, присвячена світовим проблемам клімату, які стали однією з проблем форуму. Це збірка розповідей та казок для дітей від семи до одиннадцяти років, які відображають усі сучасні проблеми людства — бідність, голод, гендерна нерівність, правосуддя, зміни в кліматі та багато іншого. Усього в книзі зібрано 17 історій.

Фото: informator.ua

Усі серйозні проблеми в книзі описуються легко, доступно та яскраво в казковому антуражі від фантастичного міста майбутнього до океанського дна. Мета цієї книги — змусити дитину замислитись над глобальними проблемами, навчити її дружбі, співчуттю та відповідальності за свою планету.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фото: informator.ua

Нагадуємо, що вчора, 21 січня, у США Сенат розпочав розгляд справи про імпічмент президента Дональда Трампа.

Раніше портал “Знай.ua” писав про те, що у Білому домі готують зустріч президента Сполучених Штатів Америки з лідером Іраку Бархамом Салехом, яка може відбудуться на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що Грета Тунберг вже виступила в рамках форуму в Давосі із закликом ставитись до кліматичної кризи, як до реальної.