Прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив про підписання “Меморандуму про взаєморозуміння” між Міністерством інфраструктури та головним залізничним оператором Німеччини Deutsche Bahn. Про це Гончарук повідомив у своєму каналі в Telegram.

За повідомленням голови уряду фахівці з Німеччини допомагатимуть реформувати механізми управління Укрзалізниці. При цьому остання повністю залишається під контролем України. Таким чином — ні про який продаж чи оренду Укрзалізниці, яка є стратегічним підприємством, мови не йде.

Скриншот з Telegram

“Упевнений, що застосування досвіду найбільш успішної європейської залізничної компанії підвищить ефективність та якість залізничних перевезень в Україні”. Олексій Гончарук

Також прем’єр-міністр зазначив, що цей меморандум є логічними продовженням анонсованого у вересні 2019 року Плану реструктуризації Укрзалізниці.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що сьогодні під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі президент Володимир Зеленський повідомив, що за останні декілька років Україна зробила декілька кроків назад, беручи розгін для ривка, який маж настати дуже скоро.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Разумков заявив, що не відправляв нардепів на щорічне засідання Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський визначився з кандидатом на посаду прем'єр-міністра.