Під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі президент України Володимир Зеленський заявив, що закінчити війну на Донбасі можна хоч завтра.

За словами Зеленського, війну можна закінчити будь-якої миті — все залежить лише від бажання усіх сторін.

Виступ Президента України Володимира Зеленського на Всесвітньому економічному форумі у місті Давос.

Виступ Президента України Володимира Зеленського на Всесвітньому економічному форумі у місті Давос.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 22 januari 2020

"Ми поки не змогли зупинити повністю вогонь і втрачати українців. Але я вірю в світло, але не в кінці тунелю. Я просто бачу велике світло попереду і впевнений, якщо всі сторони захочуть, війна припиниться завтра. Україна захищає свою землю, війна на нашій території, але ми всі розуміємо, що готові її припинити сьогодні". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також президент України заявив про те, що дуже радий тому, що вдалось провести чергову зустріч в нормандському форматі після трьох років блокування та подякував Франції та Німеччині за підтримку цієї зустрічі.

Нагадуємо, що в рамках свого виступу в Давосі Зеленський також повідомив про те, що декілька кроків назад, які Україна зробила за останні роки, були лише розгоном для ривка, який має відбутись дуже скоро.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Разумков заявив, що не відправляв нардепів на щорічне засідання Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський визначився з кандидатом на посаду прем'єр-міністра.