Господарський суд Львівської області задовольнив позов Нацбанку про стягнення іпотеки з ПАТ "Дніпрометалсервіс", яке пов'язане з олігархом Ігорем Коломойським. Про це йдеться в повідомленні прес-служби НБУ.

Так, у вересні 2014 року "Дніпрометалсервіс" надав НБУ у заставу нежитлове приміщення площею майже 20 тис. кв. м і вартістю понад 100 млн грн в якості забезпечення кредиту рефінансування, який давався "ПриватБанку" до націоналізації.

Але підприємство не виконало зобов'язання поручителя "Приватбанку", тому НБУ в травні 2018 року подав до суду з метою стягнення майна. 16 січня цього року позовну заяву Нацбанку було задоволено в повному обсязі.

Ігор Коломоймький, фото: УНІАН
Ігор Коломоймький, фото: УНІАН

У цілому суди вже прийняли 24 рішення на користь НБУ про звернення стягнення на предмети іпотеки за зобов'язаннями "Приватбанку" на загальну суму 1,36 млрд грн. 18 рішень вступили в законну силу, за якими виконавчі документи були направлені в органи Державної виконавчої служби для примусового виконання.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Коломойський-молодший ощасливив батька блискучою грою в Одесі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Національний банк у 2020 році планує провести в 45 банках інспекційні перевірки.

Також портал Знай.uа писав, де і як зустрів Новий рік олігарх Коломойський.