Український олігарх Ігор Коломойський різко висловився на адресу ексголови Нацбанку Валерії Гонтарєвої, міністра економіки Тимофія Мілованова та міністра культури, молоді і спорту Володимира Бородянського. Своєю думкою він поділився "Настоящему времени".

Коломойський заявив, що не бачить нічого поганого у пісні "Кварталу 95", бо це сатира, і немає на що ображатись.

"Гонтарєва нехай спокійно сидить у Лондоні та переписує майно на інших, доки їй ще щось не спалили… Чи співчуваю я Гонтарєвій? Я не співчуваю! Я співчуваю десяткам, а можливо і сотням тисяч людей, вкладникам різних банків, яких вона пограбувала. А цій тварі я не співчуваю", - сказав він.

Також олігарх відповів, чи розцінює ексочільниця НБУ цю пісню як травлю.

"Вона розцінює? Ну так нехай до психіатра сходить, дебілка. Може в неї манія переслідування розвинулася… Якщо вона божевільна, то її у лікарню треба відправити. Вона себе месією вважає, ви знали? Вона психічно неврівноважена і божевільна дурепа. Я мав досвід спілкування з нею з 2014-го до літа 2016 року. Вона невмєняшка", - вважає Коломойський.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За його словами, міністр економіки Тимофій Мілованов має подати у відставку, якщо він бачить загрозу для інвестицій у цій пісні.

"Це говорить про його рівень як міністра. Іншого слова як дебіл просто не знайдеш. Дуже прикро, що міністр економіки в Україні - дебіл", - грубо висловився олігарх.

Більше того, міністр культури Володимир Бородянський, який вибачився перед Гонтарєвою, "покидьок".

"А міністр культури Бородянський - я точно знаю, що він не дебіл. Він вибачився перед Гонтарєвою. Так ось: нехай краще вибачиться перед усіма постраждалими від Гонтарєвої. Крім Коломойського. Тому що коли він вибачається за когось перед Гонтарєвою, це означає, що він не дебіл, а покидьок", - підсумував Коломойський.

У свою чергу політолог Юрій Романенко в своєму Facebook погодився з думкою олігарха, додавши, що той "запалює".

"Коломойський запалює. Адже важко не погодитися", - відреагував експерт.

Коломойский отжигает И ведь трудно не согласиться "Я считаю, что после такого заявления министр экономики должен...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Maandag 21 oktober 2019

Нагадаємо, що у шоу "Вечірній квартал" висміяли пожежу в будинку Гонтарєвої.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський прокоментував скандал "Кварталу 95" з Гонтарєвою.

Також портал Знай.ua писав, що Мілованов розповів про вплив "Кварталу 95" на інвесторів і викликав шквал критики.