Стало відомо, що під час офіційного візиту на завод газетного паперу в Шклові президент Білорусі Олександр Лукашенко торкнувся теми імпортозаміщення, назвавши це питанням номером один. Відповідне відео розмістили білоруські ЗМІ.

Олександр Лукашенко

"Вибачте, нас раком поставили по вуглеводням, і ніхто на це не подивився — плювати на всі союзи та інше. А ми тремтимо — боїмося свою країну захистити…", - заявив глава держави.

Також Лукашенко серйозно налаштований на захист свого народу.

"Вистачить дивитися по сторонах і бути пухнастими і білими. У нас є свої інтереси, свою державу і свій народ, і ми повинні їх захистити, чого б нам це не коштувало. А то ми виробляємо продукти харчування, дівати нікуди, а по імпорту кожен рік приріст по постачанню продуктів харчування, у нас ліс дівати нікуди, деревообробка своя… У нас якісь "Краношпани" політику здійснюють і диктують. Забудьте! Занадто "порядні" стали. За рахунок держави і народу… Якщо ти виробляєш табуретку, імпортної табуретки в країні бути не повинно", — різко висловився він.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Лукашенко збирається закінчити переговори з Російською Федерацією з нафти і задіяти нафтопровід під назвою "Дружба" для отримання "чорного золота" з альтернативних джерел.

Як повідомляв портал "Знай.ua", прикордонна служба заблокувала в'їзд автотранспорту в Росії.

Також "Знай.ua" писав, що у випуску "Вечірнього кварталу" в одному номері з'явився президент Білорусі Олександр Лукашенко, який нібито телефонував Володимиру Зеленському.