Досить незвичайна ситуація сталася на кордоні Білорусі та Росії. Відтак, прикордонна служба заблокувала в'їзд автотранспорту в Росію. відповідну інформацію повідомив у телеграм-каналі "Незигарь".

Відзначається, що на кордоні "застрягли" саме мешканці Росії, а не будь-хто інший. Наразі там "назбиралося" щонайменше 400 автомобілів.

Затори на кордонні

"Лукашенко відзначився. Прикордонна служба Білорусі заблокувала в'їзд автотранспорту в Росію. На кордоні на пропускних пунктах очікують близько 400 автомобілів. У більшості це громадяни Росії. За словами очевидців, "все це схоже на штучний саботаж". На кордоні з Латвією та Україною черг не спостерігається", - йдеться в повідомленні.

Затори на кордонні

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Що стало причиною цьому, наразі залишається таємницею.

Скріншот допису

Нагадаємо, що в Мінську люди знову вийшли на несанкціоновані протести проти поглиблення інтеграції з Росією.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив скандальну заяву на тему російсько-української війни. За його словами, Україна сама дала привід, щоб Росія напала.

Також портал Знай.ua писав, що глава Білорусі Олександр Лукашенко зробив гучну заяву по відношенню до Росії. Так, він заявив, що хоче, щоб Путін зменшив для його країні ціни на газ.