З'явилася інформація, що з неділі, 26 січня і до понеділка, 27 січня, глава української держави Володимир Зеленський перебуватиме з робочим візитом у Республіці Польща. Про це повідомляють в Офісі президента України.

Володимир Зеленський

Так, у Польщі Володимир Зеленський візьме участь у пам'ятних заходах, які пройдуть у місті Освенцимі у 75-ту річницю визволення концтабору Аушвіц-Біркенау.

Програмою візиту також передбачена офіційна зустріч з президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою.

Слід зазначити, що в понеділок, 27 січня 2020 року виповнюється 75 років з дня визволення польського міста Освенцим, в якому нацисти організували найбільшу "фабрику смерті" – концентраційний табір Аушвіц. За офіційними даними, в Освенцімі вбили приблизно 1,4 мільйона людей. Деякі дослідники говорять про 4 мільйони загиблих. Аушвіц-Біркенау був центром масового винищення європейських євреїв і став одним з головних символів Голокосту.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Звільнення Освенцима

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський підтвердив інформацію про те, що не залишиться на другий термін у кріслі глави держави.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глава держави Володимир Зеленський повністю впевнений в тому, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук необхідний країні.

Також "Знай.ua" писав, що на другий день президент України Володимир Зеленський знав про те, що пасажирський літак компанії МАУ збили в Ірані 8 січня.