Бажання лідера Російської Федерації Володимира Путіна залишитися в кріслі президента жорстко висміяли в мережі досить міткою карикатурою. Автор зображення зв'язав його зі смертельною епідемією коронавіруса, яка "захопила" жителів Китаю, та від якого померли, вже щонайменше 80 осіб і більше 2 тисяч виявилися зараженими. Цю смішну карикатуру розмістив у своєму Telegram-каналі відомий карикатурист Сергій Йолкін.

Володимир Путін

Так, на картинці зображений глава російської держави Володимир Путін з короною на голові, а поруч з прикрасою на голові у президента Російської Федерації значиться яскравий підпис.

"Виявлено ще одину людину з ознаками корона-вірусу", - написано на зображенні.

Карикатура, Telegram

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Автор карикатури влучно підмітив прагнення Володимира Путіна залишитися при владі і правити народом Росії.

Нагадаємо, що в аеропорту Петербурга виявили ікону з президентом РФ Володимиром Путіним. При цьому купити її можна за 80 тисяч рублів, що становить 1124 євро.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після низки гучних заяв російський президент Володимир Путін зняв генпрокурора Юрія Чайку від посади.

Також "Знай.ua" писав, що директор Центру політичної кон'юнктури РФ Олексій Чеснаков заявив, що вірний помічник президента Росії Володимира Путіна звільнився з роботи в державних структурах.