Народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Холодов, якого називають "тютюновим королем", заявив, що глава митниці Максим Нефьодов не виконує своє обов'язки та прикриває митників, які вже неодноразово "горіли" на хабарництві.

Про таке він написав на власній Facebook-сторінці.

За його словами, він ще два місяці тому просив Нефьодова розібратися з митником, який регулярно порушує закон.

Максим Нефьодов, Кордон
Максим Нефьодов, Кордон

"Кілька місяців тому, під час засідання Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики у мене була цікава дискусія з главою митниці Максима Нефьодова. Я запитав його, чи може людина, яку двічі ловили на отриманні хабарів і митних схемах, зробити кар'єру в Новій Митниці. Він відповів мені, що, звичайно ж, ні. Я назвав прізвище відомого митного схемника і кілька фактів з його творчої біографії, а потім попросив Максима розібратися", - написав він.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В.о. начальника митного поста в аеропорту Жуляни

Варто відзначити, що мова йдете про в.о. начальника митного поста в аеропорту "Жуляни", якого у 2013 році затриманий за хабарництво в $ 960 тисяч, а вже у 2018 році його зловили знову, коли останній налагодив злочинну схему стосовно оформлення імпортних автомобілів за заниженою вартістю.

"Пройшло 2 місяці, а митник продовжує займати свою посаду. Як можна домовлятися про нові стандарти і великих реформах на митниці, якщо в дрібницях - одному з сотень рутинних призначень - глава митниці не може стримати своє слово і звільнити зашквареного митника? Доводиться говорити публічно", - підсумував він.

Скріншот допису

Нагадаємо, депутат "Слуги народу" Холодов судиться з "Радіо свобода" за наклеп.

Як повідомляв Знай. ua, "Слуга народу" Холодов розповів, як блокують розвиток конкуренції в тютюновій галузі.

Також Знай. ua писав, що Андрій Холодов виступає за руйнування "тютюнових" монополій.