Гучна сварка між держсекретарем США Майком Помпео і американською журналісткою радіо NPR Мері Луїз Келлі, швидше за все, не закінчилася й конфлікт не вичерпано. З'явилася інформація, що інший журналістці цієї радіостанції Мішель Келемен відмовили у праві супроводжувати Помпео в його робочих візитах до України, Білорусі, Казахстану, Великобританії та Узбекистану.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання CNN.

Майк Помпео, фото: REUTERS
Майк Помпео, фото: REUTERS

"У понеділок репортеа NPR Мішель Келемен було повідомлено про те, що її видалили з пулу преси, який висвітлює майбутню поїздку Помпео. Раптова зміна сталося через кілька днів після того, як високопоставлений американський дипломат сердито відповів інтерв'юеру", - повідомляють журналісти видання.

Так, в Асоціації кореспондентів Держдепу США заявили, що такий крок можна розглядати як помсту за інтерв'ю колеги Келемен по радіостанції.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Прес-корпус Держдепартаменту має давню традицію супроводжувати держсекретарів в їх поїздках, і ми вважаємо неприпустимим покарання окремого члена нашої асоціації", - заявив глава асоціації Шон Тандон.

Нагадаємо, Держсекретар США зібрався до України: що відомо про плани Помпео.

Як повідомляв Знай.uа прем'єр-міністр Канади Трюдо зустрівся з родичем загиблих у катастрофі МАУ.

Знай.uа писав, США запропонували Україні допомогу в розслідуванні авіакатастрофи МАУ: Помпео подзвонив Зеленському.