Кабінет міністрів звільнив очільника АТ "Укрзалізниця" Євгена Кравцова. Відповідне рішення уряд підтримав на засіданні в середу, 29 січня. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук на брифінгу.

Євген Кравцов, фото: Уніан
Євген Кравцов, фото: Уніан

"Ми погодили звільнення керівника "Укрзалізниці". Це важливий, на нашу думку, крок для перезавантаження всього, що відбувалося у цій державній компанії", – наголосив Гончарук.

За його словами, новий конкурс на посаду очільника "Укрзалізниці" оголосять найближчим часом.

Євген Кравцов, фото: РБК
Євген Кравцов, фото: РБК

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як відомо, наглядова рада "Укрзалізниці" підготувала документи на звільнення голови правління компанії Євгена Кравцова. В Кабмін надійшли документи на звільнення. З проханням припинити контракт Кравцов звернувся до наглядової ради "Укрзалізниці" в кінці грудня 2019 року. Причиною було названо переходом на роботу в публічному державному секторі.