З'явилася інформація, що колишній народний депутат Верховної Ради України від політичної партії "Блок Петра Порошенко", а нині - член наглядової ради державного залізничного перевізника "Укрзалізниці" Сергій Лещенко заробив 136 тисяч гривень за січень 2020 року. Відзначається, що в його обов'язки входить навчання керівництва і працівників державного підприємства етичної поведінки і боротьба з корупцією.

Сергій Лещенко

Дані про заробітну плату голова комітету з питань комплаєнса і антикорупції акціонерного товариства "Укрзалізниця" оприлюднив у своїй декларації про доходи від суботи, 25 січня 2020 року.

Лещенко зазначив у графі про заробітну плату суму в 136 330 гривень, яку він отримав 15 січня 2020 року. За який період проведено виплата в документі не уточнюється.

Скріншот декларації, public.nazk.gov.ua

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що Євген Кравцов вже 2,5 роки керує "Укрзалізницею" і за цей час у нього склалися досить напружені стосунки із колишнім і теперішнім міністрами інфраструктури.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Укрзалізниця" продовжує дивувати своїми "інноваціями".

Також "Знай.ua" писав, що в рамках Економічного форуму в Давосі представники українського уряду підписали угоду з німецькою інжиніринговою компанією Deutsche Bahn для її співпраці з "Укрзалізницею".